EROTISCHE MASSAGE

MET INTIEM


Ik masseer heel je lichaam met mijn naakte lichaam body to body met speciale aandacht voor je genotszones. Het is ook mogelijk dat we samen eerst douchen. Je kan me dus over mijn hele lichaam aanraken en knuffelen. 


Ik laat je volledig ontspannen en lekker genieten. Vele intieme betrekkingen zijn mogelijk. Ik kan je pijpen (met condoom), je kan me beffen en vingeren tot ik een orgasme heb, of we hebben een 69.  En natuurlijk ook heerlijk neuken (met condoom).


We kunnen seks hebben in verchillende standjes en je kan gerust meerdere hoogtepunten bereiken of er mij meerdere geven. Zachtheid, tederheid en knuffelen is mijn moto.


Als je liever hebt dat ik erotische kleding draag, laat dat dan gerust weten bij de boeking en ik zorg ervoor dat ik de gewenste kledij draag.


Ik ontvang privé op afspraak voor een Thai massage met intiem te Turnhout of op een rendez-vous kamer, op hotel of bij je thuis, zodat je lekker intiem kan geneiten met een Thaise dame. Je zorgt dan zelf voor de locatie en reserveert de kamer. Ik kan je wel enkele adressen en prijzen hiervoor opgeven op aanvraag.

Massage met intiem

60 min           150 €

90 min            200 €

120 min          230 €

180 min          310 €

In geval van escort (geen privé ontvangst) dient bij deze prijzen een verplaatsingskost in functie van de afstand te worden bijgerekend (zie tarieven voor verplaatsingskost volgens afstand)

Eventuele huur van een kamer is ook te uwer laste.privé seks
seks, pijpen, neuken, beffen, vingeren
neuken, beffen, vingeren, pijpen