body to body massage

Dinner date

2 uur              250 €

3 uur              330 €

4 uur              400 €

Bij deze prijzen dient een verplaatsingskost in functie van de afstand te worden bijgerekend (zie tarieven voor verplaatsingskost volgens afstand)

Eventuele huur van een kamer voor intiem en de kosten van het restaurant zijn te uwer laste.

dinner
neuken

DINNER DATE 

MET EEN THAISE DAME


We gaan op restaurant lekker gezellig samen uit eten. Ik draag daarbij de kledij die je aangeeft, classy, sexy. We kunnen nadien lekker nagenieten met een thai massage in een rendez-vous kamer of op hotel. Ik kan je masseren met mijn naakte lichaam body to body met speciale aandacht voor je genotszones. Je kan me over mijn hele lichaam aanraken en knuffelen. 


Ik laat je volledig ontspannen en lekker genieten. Vele intieme massage zijn mogelijk. Ik kan je pijpen (met condoom), je kan me beffen en vingeren tot ik een orgasme heb, of we hebben een 69.  En natuurlijk ook heerlijk neuken (met condoom).


Je kan gerust intiem meerdere hoogtepunten bereiken of er mij meerdere geven. Zachtheid, tederheid en knuffelen is mijn moto.


Als je speciale wensen hebt met betrekking tot de kledij die ik draag, laat dat dan gerust weten bij de boeking en ik zorg ervoor dat ik de gewenste kledij draag.


Je reserveert zelf het restaurant en eventuele kamer, en je draagt zelf alle kosten hiervoor. De kamer kan een rendez-vous kamer zijn of op hotel. Ik kan je wel enkele adressen en prijzen hiervoor opgeven op aanvraag.

dinner, body to body, neuken