intiem, boedy to body,  privé

INTIEME DATE


Ik masseer heel je lichaam met mijn naakte lichaam body to body met speciale aandacht voor je genotszones. Het is ook mogelijk dat we samen eerst douchen. Je kan me dus over mijn hele lichaam aanraken en knuffelen. 


Ik laat je volledig ontspannen en lekker genieten. Vele intieme massages zijn mogelijk. Ik kan je pijpen (met condoom), je kan me beffen en vingeren tot ik een orgasme heb, of we hebben een 69.  En natuurlijk ook heerlijk neuken (met condoom).


We kunnen seks hebben in verchillende standjes en je kan gerust meerdere hoogtepunten bereiken of er mij meerdere geven. Zachtheid, tederheid en knuffelen is mijn moto.


Als je liever hebt dat ik erotische kleding draag, laat dat dan gerust weten bij de boeking en ik zorg ervoor dat ik de gewenste kledij draag.


Ik ontvang privé op afspraak in Turnhout of op een rendez-vous kamer, op hotel of bij je thuis. Je zorgt dan zelf voor de locatie en reserveert de kamer. Ik kan je wel enkele adressen en prijzen hiervoor opgeven op aanvraag.

In het kader van de Federale maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19,

schort Sugar al haar diensten op tot 19 april 2020

seks, pijpen, neuken, beffen, vingeren
massage, intiem
privé seks

Om uw surf-ervaring te verbeteren gebuikt deze website cookies. Door deze website te gebruiken anvaardt u het gebruik van cookies.

Aanvaarden