dinner, body to body, neuken

DINNER DATE


We gaan op restaurant lekker gezellig samen uit eten. Ik draag daarbij de kledij die je aangeeft, classy, sexy. We kunnen nadien lekker nagenieten in een rendez-vous kamer of op hotel. Ik kan je masseren met mijn naakte lichaam body to body met speciale aandacht voor je genotszones. Je kan me over mijn hele lichaam aanraken en knuffelen. 


Ik laat je volledig ontspannen en lekker genieten. Vele intieme massage zijn mogelijk. Ik kan je pijpen (met condoom), je kan me beffen en vingeren tot ik een orgasme heb, of we hebben een 69.  En natuurlijk ook heerlijk neuken (met condoom).


Je kan gerust meerdere hoogtepunten bereiken of er mij meerdere geven. Zachtheid, tederheid en knuffelen is mijn moto.


Als je speciale wensen hebt met betrekking tot de kledij die ik draag, laat dat dan gerust weten bij de boeking en ik zorg ervoor dat ik de gewenste kledij draag.


Je reserveert zelf het restaurant en eventuele kamer, en je draagt zelf alle kosten hiervoor. De kamer kan een rendez-vous kamer zijn of op hotel. Ik kan je wel enkele adressen en prijzen hiervoor opgeven op aanvraag.

In het kader van de Federale maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19,

schort Sugar al haar diensten op tot 19 april 2020

neuken
body to body massage
dinner

Om uw surf-ervaring te verbeteren gebuikt deze website cookies. Door deze website te gebruiken anvaardt u het gebruik van cookies.

Aanvaarden